Thursday, September 25, 2008

Salam Aidilfitri Dari Bumi Adelaide...

Di kesempatan ini, sy ingin mngucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua especially to my beloved mom n all my family members..:) juga ditujukan kpd kawan2 n pembaca2 blog ini..semoga semua bergembira di hari ry ni...insyaAllah.. May Allah bless us for everything we've done n hopefully we could have another Ramadhan next year...Semoga segala amalan kita di bulan Ramadhan ni diterima olehNya..amin...






This is the first time I couldn't beraya dikampung..First time sambut aidilfitri di tmpat jauh...huhu..mesti sdh nnt time smbhyang raya ke..isk3..anyway, thanks to all my housemates especially kaisan sbb bertungkus lumus buat biskut raya..hehe..mantap r ko!! :P Thanks also to mak nazee, puan faizah for teaching us how to buat biskut ry...hehe

n InsyaAllah nnt Klemzigers akn wat open house on the first day of Raya..mknn tu xpasti lg..tp mgkn mknn berat die lontong..insyaAllah..semua dijemput lah nnt ek..hehe..awlnye lah ckp pasal ni..padahal lmbt lg,ad 5 hr lg nk ry..huhu..

5 comments:

noor.shaheeza said...

5 hari lagi eh nak raya?
waaa.. tak buat kuih raya lagi..
sempat kah? haiyaa~

jemput la dtg village pagi2 raya..
petsa punye open house.. =)

Puloh said...

hehe...insyaAllah...ni best ni raya ni..mesti ad mknn bnyk..hihi

fakulito said...

pulah, kenapa hari raya aidilfirti?

Puloh said...

owh..silap2...bru btulkn..huhu

Capik! said...

puloh! lagu kat blog ko membuatkan aku sedih... :'(