Saturday, April 17, 2010

The Graduation

Tajuk die mcm ak nk grad je...ak sbnrny just tukang amk gmbr org grad...
dh lama xhupdate blog nih...duk update blog bru tu je..padahal blog tu pasal asgmnt je...ni link blog tu, kalau ad yg xthu lg ke...

http://saifullahbakri.blogspot.com/


blog ni actually dibuat sbb ianya adalah salah 1 asgmnt yg ak perlu buat..ad markah lah for the blog..for subjek Digital Media..so, semua process dlm mnyiapkn animation utk sem ni, akan diupdate dlm blog tu..

btw, back to the topic...skang ni ak tgh cuti autumn..2 mggu..tp dh nk hbs dh..esk last cuti..bru thu nk updat blog kn..huhu

kerja nya ak pada ms cuti nih, adalah seperti berikut..:

-makan
-tido
-dota
-wat asgmnt(paling sikit ak buat..hoho)
-amk gmbr org wedding..eh, graduate..
-G MANCING! (paling bnyk ak buat..hobi baru)

ok lah..ap yg berkaitan ngn topic ni adalah pasal graduate tu je..
pd hr khamis n jumaat yg lepas, senior ak..Ahlami Wan Muhammad and Nik Faiz graduate..so, dorg upah ak utk tlg amk gmbr dorg ms graduate nnt..Congrats again kpd kak ami n Nik!!! hehe...dpt degree dh pun beliau2 nih...ak punye insyaAllah next year ek..amin...

ak xde kamera sndri pun..dslr ak dh jual thun lepas lg..so, nasib baik ak ad housemate yg baik ni..ak pun pnjm lah dslr die yg bru beli tu..hoho...Tq kpd incik Kaisan Mahadi! ak pnjm body 450d, kit lens, battery grip, speedlite..and ak pnjm prime lens 50mm drpd classmate ak Chunyin..Thanks chunyin!

so, hr khamis tu ak start photo shooting kak ami start kul 11 lg..smpai lah ke ptg..pnt2..pastu keesokan hr nya amk gmbr nik faiz pulak...

Dpt upah, xpe pnt pun..hehe...tmbh2 doing what I love most..so,xkisah lah pnt sgt pun...

And ni hasil dr kak ami punye Graduation..:)



mcm nk kawin pulak amk gmbr mcm ni kn..hoho



















ok.....Then graduation Nik Faiz pulak....






















biasalah..tuan die pun mesti nk masuk gmbr jgk kn?? hoho..


bersama 1st client..



bersama 2nd client...


Sekian...



btw, smlm ad earthquake kt Adelaide ni..huhu..around pkul 11.3o mlm...sgt2 terkejut dgn bunyi n gegaran itu...tgk berita ckp smlm 3.8 magnitude..mtk2 dijauhkn dr segala malapetaka yg xdiingini..

"SOUTH Australia from the Outback to the sea was rattled by the strongest earthquake in 20 years last night, the tremor rocking the Hills and sending city residents into the streets.

The 3.8 magnitude quake hit at 11.27pm, but no significant damage has yet been reported."

6 comments:

PeQ GaRaGe said...

hensem molek tukang amik gamba tuh.. hehehe

Puloh said...

hehe..tq2..tuan die je lah hensem? gmbr xhensem ek? hahaha

renovasi rumah said...

cantiknya..pujaan

rumah mewah said...

concratz for the graduation...

Armansyah said...

keren jugaa! suka banget sama cara pengambilan fotonya, your tone were great! salam untuk adelaide! :)

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)