Friday, October 30, 2009

oh nak balik....

dh beli dh tiket blik mylsia...insyaAllah akn smpai kt kelantan 23/11 pukul 8.45 mlm...yay2! xlama dh tu..hehe...duit bru je masuk hr tu..tu yg trus wat beli tiket tu..bru dpt bnyk2 hr tu, trus kering duit..huhu..sbb wat beli tiket, byr2 hutang org...smpai kn BankSa pun kol hr tu, utk pasti kn betul x ak yg buat semua transaction kt intrnt banking tu..rsau dorg dorg..duit bnyk2 trus tggal skt dlm 1 hari..haha..

skang ni tggal lg 2 asgmnt..next week 1 n 12/11 sebijik lg asgmnt..btway, hr ni ad test nih..pukl 1 pasni..relaks je ak tuls2 blog lg..haha..study x lnsung..nm lg bdk architecture...dilahirkan bkn utk exam..xbiasa test2 nih..haha..koya weh...

btway..satu subjek dh hbs dh utk sem ni..yg tu kena kaji pasal arkitek Ken Yeang and Alvar Aalto..kalau sape kenal, Ken Yeang ni malaysian arkitek, dia famous kt mlysia sbagai ecology architecture..die 'green architect'....semua design2 die gune concept ecology..penuh ngn tumbuhan2..cntohny menara mesiniaga tu..so,utk asgmnt ni, ktorg kena kaji psal 2 arkitek then kena compare kn..bleh plih sndri nk arkitek mana2..ak plih dua org tu..ktorg kena wat animation pasal their concept design, essay 1000 words psal dorg n fisikal model utk represent design2 tu lah...ak xingt lak nk amk gmbr model ak tu sblm hntr hr tu..huhu..nk letak essay dlm ni, mcm lah korg rajin nk baca kn..so,ak bleh letak video je lah kot..



utk asgmnt2 lain, nnt bile dh submit bru ak update dlm blog...

p/s: xsbr nk balik mlaysia....

10 comments:

PeQ GaRaGe said...

selamat pulang..

p/s: malas tol la ngan exam ni.. huhuhu

Anonymous said...

jeles ok..org tu dah nak blik.. jeles..jeles..jeles..waaaaaaaaaa..


-atin-

Puloh said...

peq:hehe..sbr2..

atin: hehe..babbai..:P

Mine Bemin said...

Hahahaha
Loh...t sapa klate calling deh
all de best

Ahlami said...

tahniah! sebab ado doh tiket balik malaysia!
hehehe...berehhh!

miss QIM said...

pulloh,jgn lupe ole2 ak di malaysia nih..ngeeee..=D

Puloh said...

amin: bereh..
kak ami: hehe..yup2..lega dpt beli dh tiket..
qimah: haha...xleh janji..ak xdok duit doh..haha

Anonymous said...

yeay2..abecik balik..yeay2..
hehe..
mardhiah balik ugok...

Anonymous said...

selamat kembali ke klate,ana doakan moga2 anta selamat sampai ke kg tanpa sebarang kesulitan,salam eidul adha,maaf zahir batin....



-man ana-

miya said...

pulloh eh. aku nih. razan. waris jauh mun neh. apa kabar resident adelaide